Мајтап

Виц: Што е тоа плата?

Го прашува малиот Перица својот татко:

Тато, што е тоа плата?

А овој му објаснува:

Тоа, сине, е финансиска помош за нас „ретардираните“ кои не знаеме да крадиме.

Advertisements
To Top