Виц: Што е поголем малер од петок 13


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дали има поголем малер и несреќа од петок 13?

Има?

Што е тоа?

Сабота 14 да си на работа.