Мајтап

Виц: Што е најголема среќа и несреќа

Брат, што е за тебе најголема среќа?

Да живееш во Македонија, брат.

Аман бе? Сериозен си?

Да, мртов озбилен!

А што е тогаш најголема несреќа за тебе?

Најголема несреќа е да ја имаш најголемата среќа.

Advertisements
To Top