Виц: Што е историја?


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ајде Ивана кажи ми што е тоа историја, ја прашува ученичката професорот по историја.

Историја е, професоре, наука за мртвите луѓе кои им го упропастуваат денот на оние живите.