Мајтап

Виц: Што е бакнеж?

Прават муабет двајца другари:

Брат, дали знаеш што е бакнеж по дефиниција?

Па…не знам.

Бакнеж ти е устен договор за давање на долниот кат под наем.

Advertisements
To Top