Мајтап

Виц: Семејство кај брачен терапевт

Одат маж и жена кај брачен терапевт и тој ги прашува:
– Кажете ми, што е проблемот? Што ве мачи?
Мажот почнува:
– Жена ми никогаш не ми дава…
Таа веднаш го прекинува луто:
– Кој не ти дава? Јас не ти давам? Перверзник еден како не ти е срам, ги лажеш луѓето?
А мажот продолжува:
-…. не ми дава да свршам…
Жена му повторно го прекинува:
– Што зборуваш? Ти имаш болен мозок, така да знаеш! Кажи ми кога не сум ти дала да го направиш тоа. Кретен…
А мажот пак продолжува:
– Жена ми никогаш не ми дава… да свршам… со реченицата до крај!

To Top