Виц: Секс набрзинка за време на европско


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Време на европско првенство.

Трпе оди кај швалерката на брз секс. Таман почнале, тропа некој на вратата.

Скриј се, му вели таа.

Каде?

Зад телевизорот.

Трпе си ги собрал парталите и така во боксерки се скрил зад телевизорот. Влегува мажот Ристо полицаец и вели:

Менувај тоа турски серии и пушти фудбал. Седнува во фотелјата и Пепе прави прекршок. Судијата вади црвен картон, а

Пепе се расправа со судијата. Одеднаш Ристо на цел глас:

Излегувај бе што се инаетиш.

Видел невидел Трпе, рипање од зад ТВ низ ходник по скали.

Жено кој беше овој по гаќи?

Не знам Ристо, да не е тој што го избркаа од утакмица?