Виц: Сакам да зборувам за жена ми

Во утринска контактна емисија се јавува гледач:
Ало, добро утро.
Добро утро, господине, повелете, во програма сте.
Сакам да зборувам за жена ми.
Ама господине, ова е емисија посветена на здравјето.
Е тоа де, здравјето ми го зеде оваа начисто.