Виц: Романтичен фраер


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Седат дечко и девојка во парк, на клупа, навечер и гледаат во ведрото небо. Фраерот почнува:

Ја гледаш онаа светла ѕвезда онаму десно?

Ја гледам.

Е тоа сум јас. А онаа што блеска одма до неа?

Да, ја гледам.

Е тоа си ти. А оние две над нив што се во љубовна поза една врз друга?

Девојката веќе сета возбудена и попалена: Да, да, ги гледам!

Е тоа сум јас со скутерот.