Мајтап

Виц: Рипање во сон

Се буди маж среде ноќ: Светланаааа!

Жена му веднаш му „светнала“ една по лицето: Која ти е таа Светлана, говедо?

Светлана изгасни ги мор! Ми пречат на очиве.

To Top