Виц: Разлика меѓу ерген и женет маж


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Што е разликата помеѓу ерген и женет маж?

Ергенот сè сам работи низ дома, а женетиот го тера жена му!