Виц: Раскинување


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Муабет на двајца другари:

Брат, раскинав со оваа мојава.

Аман бе! Зошто? Супер девојка беше, фина, културна, убава.

Почна нешто да ми врти муабет деца, фамилија, ова, она. Немам желба за тоа.

Што ти рече?

Ај да порачаме фамилијарна пица.