Пет трикови за што сè друго можат да се употребат кондомите, освен за секс (видео)


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Кондомите се синоним за безбеден секс, па поради тоа првично и според основната намена, се поврзани со сексуалното искуство. Но, нивната алтернативна употреба им го проширува дијапазонот на функции.

Ќе се зачудите од тоа дека со помош на презервативите можете да ги исчистите чевлите, да направите водоотпорна „маска“ за вашиот мобилен, па дури и да го користите како ластик за прицврстување на некои од работите кои ви се за секојдневна употреба, а сакате да ги чувате уредно.