ВИЦ: Проблеми со свадбата


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Разговараат две постари жени:

Да ти кажам Цене, многу проблеми излегоа со свадбава.
– Какви проблеми, Розе?
– Родителите на невестата сакаа само граѓански брак, а знаеш ние сакаме и црковен. Да си се венчаат младите како што е редот.
– А зетот, што сака?
– А бе тој ич не сака да се жени!