Мајтап

Виц: Принципи на спонзорушата

Седат на кафе две спонзоруши и едната ја прашува другата:

Маци, стварно ли одиш со оној тип само затоа што има пари?

А другата одговара:

Не, маци, грешнтипразбрала. Одам со него затоа што јас немам пари.

Advertisements
To Top