Виц: Поука од постари


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Мене тато ме учеше каа че ти падне лебот,
прво че го бакниш, па че го фрлиш….
Тоа се вика поштуење…
Ја го учам дет’то каа че му падне лебот,
да го дууне и да го изеде…..
Тоа се вика, нема пари…