Мајтап

Виц: Последната желба на сопругот на смртна постела

Маж на смртна постела:
– Мила, сакам да се омажиш за комшијата Стефан!
– Ама како така, нели го мразиш?!
– Е па баш затоа! Нека страда, ѓубрето…

To Top