Мајтап

Виц: После секс на прва брачна ноќ

Си легнуваат Трпе и Трпана на прва брачна ноќ, а неговите спијат во соседната соба. После бурен секс, Трпе легнува на грб и вели:

Срце, ај подај ми една чаша ладна вода.

Од другата соба се слуша:

Трпе, мајкин, таков сиот испотен, уште за ладна вода си!

To Top