Мајтап

Виц: Љубовна драма

Брачен пар седи на маса во ресторанот, поминува една женска, го бакнува мажот и заминува.

Жената нервозно:

Која е оваа, бе?

Ајде немој и ти сега, малку ми е шо морам и нејзе да и објаснуам која си ти?

To Top