Мајтап

Виц: Посен сендвич

Оди дечко во сендвичара и порачува:

Ако може еден посен сендвич за носење.

Келнерката довикува во кујната:

Ајде еден хамбургер за носење.

Дечкото:

А бе, госпоѓо, од кога е хамбургерот посен сендвич?

Келнеркета:

Без гајле дечко, посен е. Плескавица од соја, растителен кашкавал, помфрит, лепче – што има тука мрсно?

To Top