Мајтап

Виц: Помодрени очи

Ало, на телефон Аце со помодрените очи?

Грешка, другар. Тука Аце, ама очите не ми се помодрени.

Да де, знам дека не ти се, ама ако ѝ пишеш уште еднаш на жена ми на Фејсбук ќе ти бидат.

Advertisements
To Top