Мајтап

Виц: По професија сум комшивка

На попис ја прашуваат Трпана:
– Што работите, госпоѓо?
– Комшивка.
– Каква професија е тоа, што прави комивката?
– Па мрази, завидува, колне, се жали…

Advertisements
To Top