Мајтап

Виц: Плавуши во авион

Патуваат две плавуши со авион, кога одеднаш се исклучува осветлувањето во авионот. Едната панично прашува:

Леле, останавме во темница! Што се случи?

А другата брзо и смирено се досетува:

Влеговме во тунел, затоа е вака.

To Top