Виц: Плавуша на коктел


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Оди плавуша на коктел од работа и гледа еден тон јадење распослано по масите, сè и сешто, од солено до благо.

Го вика келнерот и го прашува:

Дечко, сето ова за мене сервирано?

Келнерот:

Па, за вас, нормално, кога сте гостинка на коктелот.

Ама јас ова сето не можам да го изедам, може да ми го спакувате остатокот за дома.

Ама госпоѓо, ова е шведска маса.