Мајтап

Виц: Перверзен цајкан

На сообраќаец му се јавува жената по телефон: Миличок, си ги заборавил очилата дома.
Знам. Едвај гледам.

Ама и палката со знакот „стоп“ си ја заборавил дома.

Како? Па со што запирам јас возила сега?

Појма немам, ама сега гледам дека ми го нема вибраторот

To Top