Мајтап

Виц: Пензионерски живот

Пензионер во Англија: Станува сабајле, зема велосипедот, оди во паркот и прави утринска прошетка.

Пензионер во Франција: Станува сабајле, го пали автомобилот и оди на риболов.

Пензионер во Македонија: Станува сабајле, го зема велосипедот и си оди дома оти бил трета смена како ноќен чувар во кафуле.

Advertisements
To Top