Виц: Пари за „саканата“


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Жена ми ми го нашла пликот со пари на кој пишуваше „За саканата!”.
Толку многу се разнежнила, па зела и таа додала 50 евра внатре.
Така конечно собрав пари за 4 нови зимски гуми.