Виц: Отишол Блажо да се исповеда кај попот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Отишол Блажо да се исповеда кај попот, и му вика:

—Попе, ја грешев….

—Како бе чедо божје….

—И гледав ниа младите Русинки за дружење, сал голи цицки…

—И тоа е за човеци…

—Каа че ми здосаде, одам на ниа порно сајтовите, и таму сал голи путки и газеви….

—Па и тоа е за човеци синко..

—А шо не смеам да гледам попе….

—Шо не смеиш, па не смеиш да гледаш некој каа заваруе….