Виц: Обид за самоубиство


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Отишла баба на доктор со нож во колено.
Докторот ја прашал што и е, зошто има нож, а бабата му одговорила:
– Сакав да се самоубијам!
Докторот:
– Па во колено ли
Бабава:
– Па ми рекоа 2 прста под градите!