Мајтап

Виц: Обично и велигденско јајце

Обично, небојосано јајце го прашува велгиденското, пресно бојосано:

Каде ќе одиш вака дотерана?

Со една пријателка на кафе.

Лажеш, курво, ќе одиш на чукање, знам.

Advertisements
To Top