Виц: Нови апаратчиња за слушање


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Оди дедо Перо на контрола кај ушниот лекар и тој го прашува:
– Дедо Перо, како си нивите слушни апаратчиња? Те служат ли добро?
– Докторе, чудесни се. Се преродив. Дома не им кажав дека ги носам веќе втор ден, а веќе трет пат го менувам тестаментот.