Мајтап

Виц: Никој не на Фејсбук

Си прават двајца другари муабет:

А бе, не можам да те најдам на Фејсбук, те нема. Го избриша профилот?

Не бе, брат. Го сменив профилното име во Никој не.

Зошто бе?

За кога ќе стегнам лајк кај некого, да му излегува На никој не му се допаѓа твојата објава.

To Top