Виц: Ненајавен тест


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


На час професорката вели:

Сите вадете по два листа од средина, ќе правиме ненајавен тест.

Стојанче: Професорке, може да користиме дигитрон?

Професорката: Може Стојанче. Сега пишете „Направи анализа на стиховите од песната…“