Мајтап

Виц: Нема логика

Седи малиот Зоки на час и му дошло да прдне. Прднува, наставничката го слуша и го брка од час.

Си излегува Зоки надвор од училница, седнува на клупите пред врата и се дума:

Ова нема логика. Јас прднав и мене ме избрка, а другите ги остави внатре да го мирисаат.

Advertisements
To Top