Мајтап

Виц: Не прашувај дама за години

Во бар дечко приоѓа на една згодна жена и директно ја прашува:
– Колку години имате?
– Дамите никогаш не се прашуваат за годините!
– А колку кила си?
– Добро де, 33 години имам…

Advertisements
To Top