Мајтап

Виц: Навика

Перо збунет го прашува Трпе:
– Трпе, стварно ли се разведе од Трпана, па после се ожени со сестра ѝ?
– Да, вистина е.
– Е зошто бе човече?
– Па се навикнав на тештата брат.

To Top