Виц: Наркоман и плавуша


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Разговараат наркоман и плавуша.

Наркоманот: Леле види, крокодилите почнале да летаат.

Плавушата: Па нормално, есен иде. Сигурно летаат на југ.