Мајтап

Виц: Наркоман и цајкан

Полицаец апси наркоман во зоолошка градина:
– Надуван ли си!?
– Не!!
– Ќе проверам…
– Кое е животното во овој кафез!? ( покажува на кенгурот )
– Наркоманот збунето гледа кон животното и вели:
– Зајак, 40 – 45 годишен..!!!

Advertisements
To Top