Виц: Намачен административец


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си оди дома човек вработен во јавна администрација, па ја прашува жената:

Жено, што ми стави сабајле во кафето?

Аааа, ти го направив појако сабајле. Ставив две лажички кафе. Зошто?

Ужас! Се изнамачив на работа денеска. Цел ден око не можев да склопам.