Си развил сопствен метод за крадење на телефони, но камерата го „фати“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Некој го снимил ликот кој со сопствен метод и со помош на помагало крадел телефони. Па погледнете како тој го прави тоа: