Виц: Најдоброто водење љубов


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Разговараат мажот и жената на тема с*кс, па жената го прашува:
– Се сеќаваш ли на нашиот најдобар с*кс?
– Не!?
– Тогаш бе, кога се маскира како крадец…не ти текнува?
– Каков крадец ма?!