Виц на денот: Свадбата на Трпе!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Го прашува пријателот Трпе: Што гледаш постојано дома на ДВД?

Трпе: Ја гледам свадбата, ама од крајот кон почетокот!

Пријателот: Е зошто така?

Трпе: Па така ми е најдоро: Свирачите ги враќаат парите, печеното прасе повторно е цело, а невестата ја враќам кај мајка и.