Мајтап

ВИЦ: Му изгорела на Трпе куќата

Му изгорела на Трпе куќата на село и полицаецот прави записник.

Трпе диктира:

„Пиши, Самсунг плазма телевизор 48 инчи, Бош машина за садови, Бош машина за перење, Бош фрижидер…“

– Ајде бе Трпе не лажи толку, па немаше ни струја пуштено во куќата, му вели полицаецот.

Трпе:

– Агрегат Хонда на дизел….

To Top