Мајтап

Виц: Мислиш на неа?

Си прават двајца колеги муабет со утринско кафе:

Уште ли мислиш на неа?

Не.

Мислиш, мислиш. Ако не мислеше, сега ќе ме прашаше „на која“.

To Top