Виц: Мажите и островот полн со голи жени


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Четворица мажи на различна возраст после бродолом падне на пуст остров. Откако го обиколиле островот, виделе дека во непосредна близина има друг остров, кој бил населен само од голи жени.
20годишниот:
Да пливаме до таму, рекол и се фрлил во водата.
30годишниот:
Може да има ајкули. Да направиме сплав!
40годишниот:
Kако па да не! Ќе сме пливалe. Тие нека дојдат!
60годишниот:
Што ќе пливаме натаму наваму, кога и одовде се гледа добро.