Мајтап

Виц: Маж пофаќа жена во автобус

Во автобус дечко пушта рака помеѓу бутовите на девојката.
– Што правиш? – Прашува таа.
– Па, хм… си ја топлам раката да не настинам – збунето одговорил тој.
– Од ушите се настинува, од ушите!

To Top