Виц: Манијак еден


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Седат дечко и девојка на клупа, дечкото нешто задуман, па девојката му вели:

Срцко, нешто си ми замислен. На што мислиш?

На тоа што мислиш и ти.

Види го бе, манијак, само на секс мисли.