Виц: Македонско здравство преку фонд и на приватно


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Голема болница. Комисија од Министерството за здравство е во инспекција, заедно со раководството на болницата. Сакаат да видат како напредуваат реформите во здравството и дали се почитуваат сите одредби на министерството.
Влегуваат во првата соба, а таму некаков тип мастурбира со пoрно списание. Овие од комисијата се зачудиле.
Што се случува овде?!
Го лекуваме човекот од предвремена ејакулација, одговориле докторите од болницата.
Хм! Браво! Интересен пристап!, рекле од комисијата.
Влегуваат во втората соба, а таму друг маж го прави истото но гледајќи пoрно канал на ТВ.
Од комисијата повторно зачудени:
А тука? Што е ова? Овој пак зошто?
Па и овој страда од предвремена ејакулација.
Аха, интересен пристап кон лекувањето. Со одобрување климаат глави од комисијата.
Влегуваат во трета соба, а таму пак еден маж фатил една сестра и ја растура од секс. Овој пат комисијата изреагирала поостро:
Абе, што правите вие во оваа болница?!?!
Па, човекот го лекуваме од предвремена ејакулација.
Добро де, но зошто претходните двајца поинаку, а овој со сестрата? Револтирани прашале од министерството.
Затоа што првите двајца се преку фондот, а овој си плаќа на приватно!