Виц: Ќотек за синот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Трпе го тепа синот, го криши од ќотек, од страна пука сеир комшијата ама од љубопитност му вика:
– Добро бе Трпе зошто толку го тепаш?
– Абе утре ги земаат оценките од школо, а јас сум на пат.