Виц: Конечно сами дома


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Бебето кај баба и дедо, мажот и жената конечно сами дома.

Лежат во кревет, мажо се приближува кон жената и шепнува:

Мила, на што мислиш во моментов?

Жента: На истото што и ти.

Мажот: Е па, направи ми и мене еден со сирење и шунка.